Mire akarsz célozni? Nekem már csak pici kell a 100k-hoz. Szintenként vettem majd 6 hónapja folyamatosan, de talán ha 2-3 nap volt mikor aznap plusszba el tudtam volna adni... Ez mindent elmond. Valaki belehúzott az eladásba....ez csúnya lesz ma.....
Nem gondolom , ellenben nyár van , szabadságolások , főleg így augusztusra. Azt gondolom, hogy olvassák a fórumot , látják a hangulatot , ha szar lenne a palacsintában és ezt nem akarnák/tudnák valamivel csillapítani , hanem tesznek a bandára , akkor az eredeti időpontban megtartották volna a KGY-t. Az árfolyam a béka segge alatt van , ha borítani akarna , akkor nem tud most , nem éri meg itt tartani az árfolyamot. KGY-re ezek alapján komolyabb fejlemény várható. Valamiért se könyvet nem akartak időben mutatni , se a vidéki Triman munkálatokat nem publikálták , hanem a városi honlapokból lehetett megtudni , ellenben minden szép eladó pakkra jut egy szép vevő és lassan nevetségesen olcsó a papír. Ezek így együtt nagyobb dologra utalnak
Ezek a 8ft meg 18ft blődség. Fejezzétek be a riogatást. Milyen támasz? Miről beszéltek? Irogassatok a mol topicba, h a mol támasza 55ft. Agyrém. Köztudott, h pakolja át a papírokat. Csak ne h azért, h cég tulajdonába legyenek és ne jogi személy tulajdonába, mert ha utána történik valami rossz, akkor a cég bukik.
Egyszer ez úgyis eljön , nem tolhatja a végtelenségig. Addig tolja viszont , amíg nem jön össze egy olyan hír , ami megint 50-60 kornyekere legalabb visszatolja az arfolyamot
Ha így lenne akkor az árfolyamot kamu hírekkel felhúzta volna és kitárazott volna. Itt viszont csak egyik cégből a másikba pakolták át. Nem gondolnám hogy nem lenne semmi, pont ellenkezőleg.
Ne már. Akkor miért nem lehet kgy-t tartani? Tologatja. Tavaly a covidra fogta. Idén os arra fogja majd. Meg sem szólal senki. Feleslegesen van a béten ez a cég, meg még sok másik.
És mi van, ha semmi sincs a háttérben, és azt csak mi gondoljuk oda?
Törölt felhasználó2021. 08. 05. 00:21
Én megírtam többször is h el fogják tolni. Bár én azt hittem a covid miatt. De valami tuti van a háttérben. Pakk átadás az megy folyamatosan. Túl sok közkéz nem maradt. A hírre a maradék is eldobja, ezzel ők járnak jól. Olcsón megkapják. Tróger,csaló,lopó banda.... Nem hiszem el h nem büntetik meg őket.
Hát erre már csak annyit tudok írni, hogy gáz. Legalább annyi becsület lenne Orbók úrban, hogy kiáll a kgy-n a megjelentek elé, és válaszol a kérdéseikre. Értelmesen és meggyőzően. De nem, még ezt sem meri bevállalni... Erről ennyit szerintem...
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja