Én a pénzem alig 1%-át tartom kriptóban, a legjobb időszakban is 2-3% volt. Akkor még bányásztam is. Revolutot kezdő lépésnek írtam, szerintem nem drágább tőzsdézni vele, mint pár magyar banknál (pl.: unicredit, otp), az is igaz, hogy én premium member vagyok. A lényeg, hogy kinyílik vele a világ, mert instant adod-veszed az ismert papírokat. Ha bele akarsz mélyedni, akkor ott a Trading212, ott már vannak IPO-k is. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a nav, hogy fog utána nyúlni egy binance-nek, coinbasenek de akár egy UK bázisú, nem EU tag Revolutnak (ami talán még valami máltai vagy ciprusi offshore-ral is össze van kuszálva). Elvileg lejelent(het)i a navnak a revolut is az árfolyamnyereséged, de szerintem ez a muhaha kategória.
BÉTről kriptóra ? Nem nagy váltás , az is full speka piac , egyik plussz 40% , következő két hétben napi -20% . Ezerszer kockázatosabb. Nem csk a nyerőnek van ott esélye, iszonyatos bukók vannak ám , nulla funda “devizákkal”, durva adóval. Akkor már az amcsi rv piac esélyesebb, a kripto hazárd játék.
Milyen 31% adó? Pár hónapja kijött a tervezet hogy jövő évtől kriptora is 15% nyereségadó vonatkozik. És aki eddig nem fizetett adót ( mert gyakorlatilag senki sem fizetett) 5 évre visszamenőleg megteheti szankciók nélkül. És a nyereséget is szembe lehet állítani a veszteséggel. Na ez lesz az utolsó szög a béten szereplő tetves, gagyi papírok koporsójába!! Eddig is sokan, de valószínűleg jövőre még többen elhúznak innen usába és a kriptók világába!!!😃
A Revolut nagyon drága főleg ha ki akarod venni a pénzt.A cryptoknál 31%os adót se felejtse el senki+ nem tudod az esetleges bukód szembeállítani a nyerőddel!
Lehet ezzel poénkodni, de a 40 alatt friss befektetők már nem csak usa-ban, de kína és európa szerte is fintech eszközökkel nyomulnak nem brókereken és bankokon keresztül kereskednek. A bét-et egyik ilyen eszköz sem támogatja (tudmásom szerint). Aki a bétre teszi fel a vagyonát teljesen, annak komoly gondjai vannak/lesznek. Ma már 3 nap alatt lehet revolut kártyád pl, amivel eléred a legfontosabb sp,dj,nsdq papírokat és kriptót. Elérsz egy rakat izgalmas papírt.
Mit fog számítani , hogy látunk friss könyvet ? Semmit ! A lópaci megvett a napraforgótól 5milla db papírt vagy a xy nevére került 3 millió db aki Orbok haverjának a padtársa vagy éppen Orbok 19 . valamelyik káeftéje. Lófasz gyerekek !
Akkor most már mehetünk szépen lassan felfelé (ha már új könyvet is láthatunk hamarosan az új tagokkal).... és remélem, hogy soha többet nem olvasom itt a 37-et :)
Nekem meg 6500 papirban van a.l penzem,es ez csak a Bet. Altalaban mindegyikkel longolok,es dacara h ket papir emelte a bux-,ot,minden mas valsag alatti arban van,meg azokkal is keresek hala az okossagomnak es a diverzifikalasomnak.
Törölt felhasználó2021. 06. 29. 16:30
Lassan már fél éve megy a találgatás a cég körül. Jó lenne ha már valami kiderülne. Tőzsdei cég, nem egy kisfalu utolsó házába bejelentett tojásüzemről van szó..:-D
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja