Hadjatok exet, akinek 40 hozzaszolasa van szombat delelott, olyanhoz amibe nem rak penzt s elvben nincs hozza erdeke,az vagy ekkora luzer vagy nagyon nagyon beteg, sajnos...
Jelen: Büntetések kinemfizetése, tőzsdefelügyelet vizsgálata, 0 àrbevétel. Nekem ennyi elég is hogy tàvoltartson ettől a papírtól. De mint mondtam aki szereti a pilótakekszet annak jóétvàgyat kívánok
Szerintem exnek igaza van... Nagyon gáz a Set(most épp ez a neve), múltja és jelene. Hogy a jövő mit hoz arra azért lehet következtetni ezekből a büntetésekből és bírságokból... De akit érdekel és van pénze erre a pilótajátékra, akkor annak hajrá!
Ebben van kötés.. es mint kiderült a 300 k vevő 52 ft-n tegnap 4. Aukcióban sem puffer .. azert az akárhogyis 15,6 millio .. regebben egy havi forgalom volt ennyi (sem)
Amúgy ezt a beköltözős elmélet Korányi vezette elő januárban az elkülönítés hírére. Azóta Twd repült a betről és estbe,ebbe sem jött befektető....., Ha ilyen igény lenne akkor te az Ubmbe lépnél be, amelyben eddig kötés sem volt, Plotinusba, amely menni akar vagy ebbe?
Csutortokon ki huzta fel ?? Ez a kerdes ?? Tehat 11.09-en csütörtökön, a 11.08 zaras utáni hir húzta fel csak h tisztazzuk a dátumokat... elotte meg 3 hetig 30-36 volt.. nem értem milyen hir elotti felhuzasrol beszelsz de szerint mar te sem :D
Ex! Ha pl van 5..10 kispapír, abból 70%-a kuka, 30% pedig 5...10-szerez, akkor megéri kispapírozni? Kostolany nem vagyunk, de ez jatek csodkozeli cegekkel. Sz...k ra, ha nulla lesz, lehet 300 is, 1 is, ne aggódj ez itt a riskreward klub😊 est 2,1,20...80 nem buktunk, opisok nem buktak 1eve, konz sem, hadd bukjon mindenki,aki buta😀😀😀 koszonom a lebeszelest, beultettel ebbe, mert bukni is kell. Mindenhol vitazunk baromsagokon, szeressétek egymást. Éljen minden kispapír, zuhanjon, szàrnyaljon. Sz..ok rà.
SET Nyrt