11.08-án 20.59-kor volt hír a BÉT-en.. ezen a napon a hír előtt masszivan fel lett húzva az ár 36-ról egészen 38 Ft-ig... csoda hogy elbírta a BÉT ezt a pazar emelkedést... nyugodtan megnézhetik szvsz. :)
És ha látod majd a pozitiv híreket , akkor mély elnézést kérve fordulsz az eddigi kisbüfikhez? Megint a múltról írsz.. megint az 1 éve vagy fél éve történt dolgokról.. így kár beszélgetni.. akkor az árfolyam ~ 4 Ft volt az év elején.. most nem egészen ott tartunk, és nem is fogunk..de amíg türelmetlenül körmölöd a múlt eseményeit , töretlen lendülettel, addig nem tudlak ( nem akarlak) meggyőzni semmiről..
Ne kamuzz, semmiféle összes topikban, a legtöbb cégről nem írkáló, azok ezzel ellentétben fundás cégek, és tevékenységük nem az átnevezgetésben merül ki
Jan 13-ÁN? Ezt a szöveget már olvastam, csak július 13-ával. Előtte az volt a hanta a kgy jegyzőkönyvben hogy rendezték az adósságot, de kénytelenek voltak helyreigazítani. Aztán pedig a féléves en megint írtak valamit, amit az mnb cáfolt az elkülönítése határozatról és újabb szabálytalanságról emlékezett meg ugyanott....l
Ennek nincs köze az enefihez.. január 13-ig lesz T.kat... majd akkor visszatérünk erre, hogy mivel tudod összehasonlítani a SET-et.. Ez hogy ne ültessünk be embert, ez nem rajtam múlik, de az gáz , amit csinálsz.. nem csak itt, hanem az összes topicban. Nekem nem dolgom bárkinek pénzt keresni.. csak gyanús lesz, és sajnos ki sem derül, ha te akarnál jó áron beszállni, és azért beszélsz le embereket :) Azért kíváncsian várom a reakcióid, ha látod, hogy az általad emlegetett tartozásokról, inkasszóról, tőkefejlesztésről és jönnek hírek, amire sok idő nincs a kgy. szerint. Csak sajnálom azokat akikre hatással van a prédikációd és prevenciód , mint egy védő szentnek :) azt nem értem , hogyha ennyire jó fej és segítőkész vagy, és megóvsz embereket tucatjait a károgásoddal, akkor miért van rólad globális negatív vélemény.. "érdekes"
Értem, ez olyan mint pl ha az lenne a terved pl hogy holnaptól Elon Musk leszel, vagy tiéd lesz a Tesla. Próbálsz elszakadni a múlttól, de azért az esemény valószínűtlen hogy bekövetkezik.
SET Nyrt