Szerinted mind ebből amit közöltek mi jön le? Az hogy ugyan lé eddig nem volt de egy év múlva már dől belőle a lé????? És a befektetőről? Aztán ott van hogy tárgyalnak majd az adósságtörlesztés részletekben visszafizetéséről az mnb felé. Majd.... Aha, eddig sem ment....
Nem kell hinned ebben, nem kell pénzt tenned bele.. vannak akik jobban gondolkodnak nálad, és nem 2 napra terveznek befektetést.. próbálj meg te egy céget a BÉT-re vinni.. mondjuk 5 év után találkozhatnánk is vele :) akkor sokkal rövidebb, és egyszerűbb ezt üres céggé tenni és építkezni, ami jelenleg folyik és ebben már vannak pozitiv értékű hírek... a többség ebbe fektet, mert nem itt fog megállni... apropó, ha se elképzelésed, se befektetési szándékod, és csak az ellenségeskedés , és a naivabb felének az elijesztése működik, akkor amilyen udvariasan csak lehet, megkérdezem, te minek vagy itt?..
Értem, a bennfenteskedés az kimerül abban, hogy látsz egy pozitiv tendenciát, törekvéseket, és abban hogy nem véletlen kerül rendezésre több mio tartozás, és nem véletlen kap 200 millio kölcsönt és ami a legfontosabb, hogy próbálsz elszakadni a múlttól.. :) OKOS vagy
200m nem arra van. Akkor miből is? A végrehajtások mit keresnek a kivonaton ha kifizették? Azt írták van befektető, készülnek a szerződések, aha, meddig, kivel? A 200 M meg 1 éven belül jön viszont szerintük a termékből egy év múlva árbevétel is lesz, aha, persze))))
A SET tartozások rendezése.. mai napra vonatkozóan, nem a 2016-os jelentésben, és nem fél év történt jelentésben, hanem az általad fogalmazott "jelenben", a folyósítandó 200 mio. kölcsön, és ha nagyon figyelsz ... de nem a múltra, és a régi dolgokra, hanem M.O.S.T. és a következő időszakban, akkor majd te is meglátod, hogy mi a jelen. :) Szerintem a kis megtakarított pénzed, még most helyezd ide, és maradj csendben... sz.v.sz.
Ha bemégy a kocsmába,nem azt kérdezed hogy volt-e sör? Hanem hogy VAN-e sör !! A seregbe azt tanították,az a biztos ami elmúlt !! Te tudod mi lesz 1-2 év múlva?Állandóan a faszságaiddal fárasztod a jó népet mindenki tudja mi volt,de nagyon kevesen mi lesz ! Ennyi! Lezártam,el se olvasom amiket beírkálsz a hülye negatív energiádat tartsd magadba:)))))))))
Nem, a realistákkal semmi baj. Tudod mit, mesélj a találmányról, az új üzletről, a befektetőről, a tőkeemelésről, amiről semmi konkrétum nincs, na az a rész is megér egy misét...,
Köszi,akkor nem csak én látom így !! Egy társaságban mindenki utál,akkor lehet velem van a gond? Vagy az egész társaság hülye és én vagyok a jó? Döntse el mindenki !
Nagyon is jo helyen van a bét-en .. a nagy kampanyod honapok óta ugyanazon jelentesek spamelesevel viszont több, mint unalmas.. fogadd el a változásokat és ne a múltban élj:)
SET Nyrt