Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Banki ertekbecslo, nem akkor jön ha gondolkodunk, hogy eladjuk, hanem mikor valaki meg akarja venni banki hitelből, és a bank ki kikuldi. Es ők nem adnak 1 milliós m2 árat maximum egy sasadi, szerintem inkább hegyvidéki lakásra.
Banki ertekbecslo ilyet, hotzihher hogy nem mond, én tudom. Mert dolgozik vezető beosztásban testvérem magyar bankban és a racionális ár 70-80% at adjak", menekülési arat" adnak. Amiről te beszél az maximum akkor, ha te fizeted a magán ertekbecslo a saját magad szorakoztatasodra, vagy eladás előtt felkered, mert náluk szokás "nyalizni" a fizető megrendelőnek 😀
Sziasztok, Hasznos infó lehet, hogy óbudai panel négyemelesben lévő garzonlakásunkat a banki értékbecslő 26,9 millióra értékelte. A lakás felújított, 27 nm, 4. emeleti.
Igen! Most már emlékszem, hallottam róla. amúgy alaprajzilag a legjobb lakás volt amit valaha láttam. 68m2-en egy nappali étkező+ konyha +fürdő +wc+ előszoba + 3 hálószoba. (plusz egy kis erkély)
Nekem ahhoz a házhoz nagyon közel van az egyik és aránylag közel a másik lakásom is. De mindkettő 4 emeletesben. Durva ez a magasság szint különbség... :)
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik