Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
sok speka paraszt inkább léveszi a hírdetését mert látja hugy a probálkozás hiábavaló ,ollan hülyam mán nincs aki felújítandú lakást vesz 25-40 millionokért 50 eseket
Szentendrei ut Muskotaly koz-Budaorsi Vinceller-Bocskai Bartok Ha nekem kellene valasztanom ezekre az utcakra nezo lakasok kozul, akkor nehez valasztas lenne. Talan a Bartok. Mindegyik hangos, de kozlekedes es kornyek szempontjabol a Bartok a legszimpatikusabb.
Nekem a fotók alapján inkább tűnt úgy, hogy az a budaörsi sarkán van, azért is nem értettem te miért áradozol róla. Gondolom személyesen meg te se nézted meg :). Mikor az fenn volt még nem gondolkodtam ekkora összegben, igy én nem foglalkoztam vele behatóbban.
OK, lehet hogy ott feljebb már jó, középen meg voltam lepve a zaj miatt. Apropó, a sokat emlegetett szuterénem ugyanannyira van a Vácitól, huszadannyi hang nem jut be, valójában én se értem miért. De azért örülök neki.
Csak arrul beszeltem ami a muskotály utcara nezu ablakai vannak es gyakurlatilag a muskotaly magassagaban vannak a tobbi szar. Ez is messze van a tokeletestűl de ez a 90 m² lakas 47 millionért volt szinte az egyetlen ami akar 20% alkuval egy reális ár volt.
Akkor az feljebb van kicsit. Ja, dolgoztam pár évig a túloldalon egy fehér irodaházban, na az volt a csúcs. Egyik oldalon a szenny és zajokádó Budaörsi, a másik oldalon Budapest vasúti forgalmának fele, ráadásul valami kürt tábla lehetett a vonatoknak ott kitéve, állandóan nyomtak egy hosszú dudát és úgy zakatoltak el hogy félbe kellett hagyni a mondatot az irodában. Nyitott ablaknál telefonálni az egy teljesen hülye ötlet volt, hamar le is szoktunk róla.
Gondolom nem este volt amikor a nyugalom hiánya szembeötlő. Tényleg NAGYON zavaró volt. A köz közepén. Szerintem az egész nincs száz méter, ez talán ötvennél volt.
Húsz éve testvérem második apósa a muskotály közepén lakott, van ott egy régi családi ház. Nagyon lelakott volt, az öreg mindent felhalmozott a pincében, a falakon műanyag foximaxi, egy bizarr időutazás volt, de amire főleg tisztán emlékszem hogy a Budaörsi út folyamatosan behallatszott, kurvára zavaró volt. Nem tudom mihez képest a legjobb de előbb lőném főbe magam mint hogy ott lakjak.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik