Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Tudom, csak mondjuk hajnali 1-kor nem biztos, hogy beenged az eladó, hogy akkor én most nekiálljak zajt mérni, mikor valaki épp akkor próbálgatja ki az új turbófeltöltőjét a szentendrein, vagy a pukkangatós motorját. A budaörsi mellett mikor laktam még egyrészt azért sokkal fiatalabb voltam, másrészt azért nem is közvetlen az út mellett volt a ház, viszont szintén magasemelet, de a konstans alapzaj megvolt, a gyorsasági motorok viszonylag jól beszűrődtek, azért annyira még nem volt akkor zavaró, de madárcsicsergős se.
A szentendrei út az tizen sokadik emelet ám. Mindegy, kivonulok lehet egy zajmérővel, és megtapasztalom, hogy a konkrét lakás milyen. Persze az is érdekelne van-e valakinek ilyen lakáshoz/házhoz tapasztalata a múltból, mennyivel kettyósabb pl itt a lakóközösség, mint egy normálisnak mondható utcában, vagy legalábbis akár ugyanannak a tömbnek a csendesebbik oldalán.
Az pont egy normális felújítás lenne: padló fűtés kiepites, új fa nyílászárók, biztonsági ajtó, beltéri 100 éves ajtók és fa parketta restaurálása, teljesen új fürdő, konyha, második wc kialakulása, nem teherhordó falak átrendezése egy élhető alaprajz érdekében. Tervezés, kivitelezés legalább 15 mihaly szvsz. 60-ból már egy nagyon korrekt, jól élhető lakást szeretnék.
40-ért erkélyes, magas szinti 100+ nm polgári jöhet Szabihíd környéken. Ha láttok ilyet, tegyétek be legyszi a linket. Szerintem nyárra meglesz ez a szint. Új lakásokra lesz támogatás, Budapest pedig csődbe fog menni, ez lesz a bosszú. És mint Pécsen, minden önkormányzati vagyont államosít orbanescu elvtárs
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik