Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Jaja, Garibaldi utca, emlékszem, sokat beszéltünk róla, aztán személyesen megnéztem az utcát, nem volt olyan kis ablakos lakás. Ugyanez lesz a helyzet itt is, ezeket a képeket szerintem egy régi családi házból lopta, legalábbis a vizesblokk a 80-as évekbeli "fénykort" idézte.
Vot egy igen erdekes szinten otker ingatlan meg a virus elejen. Furcsalltuk tobben, talalgattuk hol lehet valojaban, emberunk meg jott hogy na itt az areses oszt nem hiszunk a szemunknek megse. Ugy hittak Columbo99.
Annyira sürgős neki, hogy egy épkézláb hirdetést nem sikerült összeraknia. Azt beszéltük itthon, hogy tulajdonképpen akár ez is beférhet a keretbe, oszt akkor már lehet inkább feladom egyelőre a kilátásfétist egy ennyire központi helyért.
Nem gondolnám, hogy változott volna a lecsúszottak száma, egyszerűen csak most olyan időszak van, hogy többet látod őket: - turisták eltűntek (Deák, Astoria, Jászai, Kálvin) - helyiek sem különösebben mászkálnak, mennek ki az utcára - enyhébb az idő, nem kellett még a nappali melegedőbe bevonulni Egyszerűen csak ezek az emberek eddig is ott voltak, csak a nagyobb tömegben nem vetted észre. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Hiába 8 év konjunktúra, sokkal több a lecsúszott alak Budapesten. A BME környéke örökké jó hangulatú egyetemi városrész marad, Lágymányos jó hely, egyre jobb. A zűrös alakok meg majd mennek az Etele pláza felé, ott több lehetőség lesz zűrös életet élni
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik