Nekem már megvannak a milliárdjaim, de nem mondom, hogy nem esne jól, ha még legalább 10 évig nem tartaná magát az orbán veletek szemben!
Nem nekem kell kibírni az elkövetkező félkádár korszakot! Nem fogom shortolni a zorbánt!
Engem jobban zavar Rogán hazudozása és fenyegetőzése.
A helikopteres céget meg jól megvizsgálja a nav. A nav-nak nem kell félnie a hatalomtól. Azt meg el szokták viselni, ha a navos tisztviselőket kitiltják az usából.
Még árbevétele sem volt tavaly annak a vállalkozásnak, amely a helikopterezést intézte a Rogán családnak. A Figyelő próbálta kideríteni, hogyan tudott helikoptert barterezni egy olyan cég, amely szépségversenyeken szereplő lányokkal foglalkozik. link
Nekem nincs nincs bennfentes infóm, de hétfő óta pár nap már eltelt. Talán már túl sok is. Csak a forradalom évfordulója után kapjuk meg azt az ajándékot, ami a távozásában maifesztálódik, ha megkapjuk egyáltalán?
azokra a gyerekekre, akik nem szüleik hibájából éheznek / nélkülöznek, hanem mert a szülök pl. elvesztették munkájukat/lakásukat, kénytelenek egyedül nevelni családjukat (pl. betegség, haláleset) stb.
ezekre létezik szociális válasz.
az állam egyenlő esélyt biztosít,arról pedig nem tehet, hogy a szülők nem arra költik a támogatást amire kapják.
nagyon fontos a gyermek életében a szülői háttér,és abba nem szólhat bele a kormány,hogy ezen szülők hogyan neveljék a gyermekeiket.
az állam biztosítja az oktatást,EÜ-t és minden egyéb más ellátást.
a többi a szülők felelőssége,hogyan élnek ezekkel a lehetőségekkel.
nem mennék bele a részletekbe mert ez arra nem alkalmas.
aki meg akarja érteni így is megérti,akik pedig nem azoknak lehetne évekig magyarázni....
azokra a gyerekekre, akik nem szüleik hibájából éheznek / nélkülöznek, hanem mert a szülök pl. elvesztették munkájukat/lakásukat, kénytelenek egyedül nevelni családjukat (pl. betegség, haláleset) stb.
sajnálatos, hogy te azt szeretnéd sugallni, hogy egy gyerek csak a szülök hibájából adódóan kerülhet ilyen helyzetbe, ezzel pedig tulajdonképpen nem is kell foglalkozni
az okoktól függetlenül kellene az államnak ilyen helyzeteket megoldani, és minden gyereknek egyenlö esélyekkel indulni neki az életnek
Rogán távozása napok kérdése.