Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Értem, köszönöm! Az lehet hogy ma durrantak stoppok? Nagyon gyorsan jutottunk el 10400-tól 10590-ig. Szinte ellenállás nélkül. De amúgy elég sok papírt vettek 10500 fölött is…
Frissült az oldal, júl. végi adat szerint nem változott a short állomány és még mindig 289ezer db rv van shortban. Full kamu ... Nem is érdemes nézni. Ki lenne az a barom állat, aki megnyitja a shortokat 9800-9900-nál (mert akkor nyílt gyakorlatilag az összes), majd lemegy 9000 alá és nem zár, hanem azóta is tartja a shortot?? Én ebben tényleg nem látok rációt...
"Történelmi csúcsot ért el a Richter árfolyama, a gyógyszergyártó részvényei 1,26 százalékos erősödés után 10 480 forintot értek záráskor. " Véletlenül a holnapi zárót tették be? :D
Köszi a választ, majd beszámolok, hogy mire mentem velük. Azt mondjuk minimumnak elvárnám, hogy az én ajánlatom és a záróár közötti különbözetet, valamint a megbízási díjat írják jóvá, ez kb 30.000 Ft körüli összeg. Kíváncsi vagyok mit lépnek. Így azért nagy pénzeket el lehet bukni , elgondolkodtató az eset. Érdekes módon ezután vettem a TL 42 -t Ricsiből és ott kiírta, hogy a tranzakciót ellenőrizzem mert nem tudja megjeleníteni, de az egyből megjelent a könyvben és szinte azonnal meg is vásárolta azt.
A múltkor a kiütött certimet nem a maradványértéken vette meg az árjegyző hanem az alatti áron teljesült. Írtam az Erstének. Elismerték hogy tényleg történt pár kötés nap végén a maradványérték alatti áron (napközben lett kiütött a certi, és már bent is állt a jegyző a nap második felében százezer darabokkal vételen) Aztán írták hogy boccs és jóváírjuk. Nevetséges ez is ha napközben kiutnek valamit és nap végén 5-kor meg teljesül a rossz áron... Ezüst certi volt amúgy.
Bent állt az árjegyző 2500 db-bal, sőt még az általam megjelölt ár alá is ment. Ellenőriztem a nyitott megbízások között a megbízásom és ott megjelenítette a megbízást, erről biztos ami biztos fényképet is csináltam, amin látszódik minden. Az OTP felé panaszt tettem várom a visszajelzésüket. Más tapasztalatára is kíváncsi lennék.
Azt akkor csinálja ha eltűnik a jegyző . Ezüstnél állandóan eltűnik a hirtelen mozgásnál. Egyszer volt egy Ricsis leszúrás is emlékszem vagy másfél éve 8400-ig és akkor így jártam egy csomó vételem volt ott abból semmi se teljesült mert eltűnt az árjegyző
Beze! Te jártál már úgy, hogy adtál vételi megbízást a szolgáltatódnak, azt be is fogadták, a termék ára le is ment addig a szintig, volt elég eladó darab is és még sem vette meg, majd az árfolyam úgy ahogy kell ki is lőtt. Ha igen , akkor mit tettél, és mire jutottál. Én most az OTP TL 88-al jártam így, persze OTP a bankom is. Válaszod köszönöm.
Azt a leborult szivarvégit... Egy csomó eladásom teljesült. Gratulálok minden Ricsisnek. Nagyon fogytán nálam már a pakk. Szinte már csak mutatóba van.
A 12400-as, amiről beszélsz, az egy havi szintű és elhúzódó cél, ami "2027-re esedékes"! Ilyen időtávon, nem lehet pontos és időbeni meghatározást adni! Amit egyelőre be tudtam kalibrálni, az a 11K környéke! A havi charton látszik, hogy a sáv magába foglalja a 12400-t, így nem foglalkoztam vele! Majd amikor a környékén leszünk, akkor pontosítok"! A ~11K-ra, három megerősítés is van, 10700, 10864 és van egy fibo 1.6-os cél, a 10840! Meglátjuk..! Időben pedig, a chart jobb széle alján a dátum! Az a 10700-s kalkulált, de kb. 10 nap előnyben jár az árfolyam! Ezek csak tájékoztató adatok, számítások, sok minden bezavarhatja! Gondolom evidens, h miért! Gari nincs semmire! :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.