Pár szösszenet a ma délelőtti hozzászólásokból, mindenki azt gondolom magába nézhet, aki az írására ismer....ennyi marhaságot itt összehordani emberek, tényleg magatoknak köszönhetitek, ha kimaradtok ezen körben a 9xxxes felből:
- "Egyelőre pozitív jelet nem látok"
- "Már 70-30-ra teszem a certi kiütést az esti 60-40-rol..."
- "Én 80-20-ra teszem"
- "Lehet, hogy ezért táraz ki valaki? november 14.MSCI index átsúlyozás bejelentése"
- "Itt van a jelentés pár nap és ez full gyenge"
- "Totál agresszíven adja. Ha így haladunk 8200 körüli záró lesz."
- "Volt már ilyen, aztán jött egy rossz hír. És persze megérzés alapján lekereskesték."
- "Ha így megy délre kiütik a certit"
- "200 napos fogja még de meddig?"
- "Nem merek venni....még mindig korai a vétel."
- "Én spec.most arra gondoltam,hogy valszeg valamiért most nem a gyógyszereseknek áll a zászló"
- "Nem kis hír ez, csak a piac egyelőre hülye hozzá és majd az első sales eredmenyeknel akar beszallni."
- "Ez nem számit nagy áttörésnek,mivel csak tüneti kezelésről van szó.....Szerintem azért nem mozdul ezekre a hírekre különösebben a rv.árfolyam! "
- "Egyelőre pozitív jelet nem látok"
- "Már 70-30-ra teszem a certi kiütést az esti 60-40-rol..."
- "Én 80-20-ra teszem"
- "Lehet, hogy ezért táraz ki valaki? november 14.MSCI index átsúlyozás bejelentése"
- "Itt van a jelentés pár nap és ez full gyenge"
- "Totál agresszíven adja. Ha így haladunk 8200 körüli záró lesz."
- "Volt már ilyen, aztán jött egy rossz hír. És persze megérzés alapján lekereskesték."
- "Ha így megy délre kiütik a certit"
- "200 napos fogja még de meddig?"
- "Nem merek venni....még mindig korai a vétel."
- "Én spec.most arra gondoltam,hogy valszeg valamiért most nem a gyógyszereseknek áll a zászló"
- "Nem kis hír ez, csak a piac egyelőre hülye hozzá és majd az első sales eredmenyeknel akar beszallni."
- "Ez nem számit nagy áttörésnek,mivel csak tüneti kezelésről van szó.....Szerintem azért nem mozdul ezekre a hírekre különösebben a rv.árfolyam! "
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.