Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
-Erste:-- Fontos ellenálláshoz közelít a
Richter. 8.475 forintnál a 20 napos mozgóátlag, néhány forinttal fölötte
pedig a 8.490 forintos szint együttesen alkot egy ellenállászónát.
Ennek áttörése nem ígérkezik könnyűnek, de az észak felé forduló MACD
indikátor támogathatja az emelkedést. Ha mégsem sikerül az áttörés,
akkor támaszt a 20 napos mozgóátlag jelent. Támasz és ellenállás szintek
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A Richter bejelentette, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási program keretében 2023. június 23-án 14 874 darab saját részvényt vásárolt a BÉT-en 8 443 forint/darab átlagáron.A tranzakció összértéke 125 millió forint, ami a napi forgalom 10,9 százalékát tette ki. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Én ma eladtam. Rosszkor vettem, magas áron. 19-én vettem 8380-8400-ért. Ma betettem délután eladásra 8450-ért. Eladták, ráadásul többségét 8455-ért. Így is buktam ugyan 8000Ft-ot, de legalább nem idegeskedek. Mindenkinek sok nyerőt!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.