Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kedves jofani1! Bárcsak megtudnám mondani... Most valahogy minden más és nincsenek jó érzéseim. Eddig jellemzően a január-február (annak végéig esetleg), jól mentek a részvények. Nekem most minden pénzem kp-ben van (na jó, még egy kis bitcoinbam 17.000-ről). És még csak azt se mondom, hogy a jó beszallora várok a BÉT-en..
Én arra tippelnék, hogy a dolgozók nem fogják tartogatni. 2020 végén, amikor kapták, 8000 körül volt a papír, 2021-ben pluszban nem adhatták el, 2022-ben mínuszban/pluszban sem tudták. Manapság szükség lehet erre a pénzre, ill. mehetnek át nyugisabb PMÁP-ba is ebből. . Illetve néhány hét múlva megszólal 2 hitelminősítő is, az év végén titokban és kapkodva tákolt, transzparenciát és összehasonlíthatóságot nélkülöző költségvetés sem biztos, hogy segíti majd a Ricsinek a januárt. :(
Szerintem a politikai beszólás már megtette a magáét, és én személy szerint nem számítok innen több csapásra egyelőre (lehet naívul). A globális hatásoktól és a belföldi gazdasági helyzettől már jobban félek. Még akkor is ha tudom, hogy szegénységben is veszik a gyógyszert akinek kell...
"Jó napot! 8150 ft-ra figyelni! Ha le is töri 200 ft van lefelé Max" - írod. Azért ez a beírás (hogy ha, - meg a Max) annál a Richternél, amiből olyan tíz hónapja - tehát 2022-ben 7.000Ft alatt véve több mint 400Ft (nem realizált) bukóm keletkezett, hát több mint optimista. 2022 őszén, azaz kb 4 hónapja 7950Ft-on nem szálltam ki és 10 nap alatt 7.000-ig esett... Attól még igazad lehet, de azért ezt kijelenteni...,másoknak. A Richter akkor is jó cég volt, ugyanakkor a háború még tart és a gazdasági környezet is rosszabb lett egy pöppet, főleg Mo-n.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.