Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Érdekes volt a hét, én azért jobbra számítottam. Az srv azért generált szépen mások által vásárlást, de ez a 8500-as ellenállást még nem tudta rendesen átvinni, ha megy, akkor 9000-ig el fog menni. Akkor szebb lenne a mosolyom. Zavar a mai doji jellegű gyertya, ami inside bar lett, /egyébként pirosnak kellene lenni, csak hát investig így rajzol.../, valamint az rsi sem tud fenntartható bullba menni és az egész heti srv sem lökte át a 8500-on. https://invst.ly/zqcb7
November 28-án 9.476 db saját részvényt vásárolt 8.308 Ft/db átlagáron. November 29-én 28.537 db saját részvényt vásárolt 8.400 Ft/db átlagáron. November 30-án 22.235 db saját részvényt vásárolt 8.407 Ft/db átlagáron. December 1-jén 24.114 db saját részvényt vásárolt 8.380 Ft/db átlagáron. Összesen 84.362 db eddig.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A Richter a BÉT oldalán tájékoztatta a befektetőket, hogy a vállalat december 1-én, hétfőn saját részvényeket vásárolt.A tranzakció keretén belül az Unicredit Bank közreműködésével a Richter: Mintegy 24 114 darab saját részvényt vásárolt,8 380 forint/darab átlagáron.A TRANZAKCIÓ ÖSSZÉRTÉKE MINTEGY 20,2 MILLIÓ FORINT. A tranzakciót követően a Richter saját részvény állománya 230 414 darab, csoport szinten pedig 233 414 darab. A Richter részvényei ma 0,7, idén pedig 3,3 százalékos mínuszban Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Érdekes a matek. Nálam 24.114x8.380=202.075.320 ft
Jó napot! SRv súlya eddig szerintem kicsi, utólag közlik a vett db-számot, nem tudom a tegnapi 4 milliárd ft feletti forgalomvól mennyi lehetett a SRV, lehet csak 20-ezer db!
A mai 8500 Ft záró valamint a 8575 Ft felszúrás is kellemes volt. Vajon a SRV mekkora súllyal van ebben benne? Jó lenne tudni, hogy a mostani emelkedés tisztán piaci alapon történt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.