Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerinted aki itt parkoltatja a pénzét, az jobb üzletnek látja az állampapírt? Ha nemleges választ vársz, jó helyen jársz. Ha igent, akkor más fórumot kell keresned.
Less rà a Molra pld,honnan indult,hova a jelentèsre,mi meg.Ki akar duplàzni 3 nap alatt,tulzásnak is tumacs.Opust meg vegye aki bukni akar,a bét szègyene,igazi luzer papir
Tolem ugyan ne kerj elnezest:) A MOL a csucseredmenyek hatasara hol is tanyazik a korabbi csucsahoz kepest, mikozben az olajpapirok hegymenetben vannak? A Richter vilag eleteben egy lassu papir volt…tudom, hogy ezt a napi 10-20% koruli mozgasok eseten nehez megemeszteni, pedig inkabb ez a normalis. Ha kitepik 8700-ra, majd visszaejtik 8100-ra, akkor az lett volna a baj. El kell fogadni, ez a papir turelmes, nem rovidtavfuto bajnok.
A csúcseredmények hatására feltétlenül esnie kell! Ez természetes ugye? Miközben a kommentelők irkálják, hogy majd délután, ha Amerika kinyit, majd holnap, majd mikuláskor stb. A gyógyszerpapírok márcsak ilyenek. Az eredmények überelik a tavalyit, a részvény ára meg 1000Ft-tal lejebb van. Nagy öröm ez valóban. De nekem nem az - elnézést kérek!
A gyogyszerpairok - kivetel a vakcina orulet - jellemzoen nem arrol nevezetesek, hogy naponta vagtatnak 15%-ot. Azt is ertem, idehaza megszokott modi, hogy valamelyik nagy fundamentumu papir - opus, est stb - 1 het alatt megduplazza magat…es milyen jol allnak most is, a korabbi csucsokhoz kepest. MOL, OTP szinten… Erre itt ez a hanyaveti Richter, aki egesz egyszeruen nem hajlando ebben a hangulatban uj ATH-ra rohanni, mikozben bo 10%-ra van a mindenkori tetejetol. Ez valoban egy vacak papir, meg csak duplazni sem tud 3 nap alatt, hallatlan!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.