Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Leszarták ide az árat, hogy az intézményi eladásra könnyebben találjanak vevőket,két átkötést is puszta véletlenségből megejtettek 8600 környékén.Lassan majd fordulhatnánk a héten.
az iceberg megbízási típust nem is értem hogyan engedhették meg bevezetni....lehet real time előfizetése valakinek 10es könyvvel, nem látja így sem úgy sem mennyi van eladáson/vételen teszem azt....ez így azért visszaélésekre adhat okot
Pár száz milla átkötéseket 8600-as szinten lerendezték, várni kell amig elfogy az iceberg.8590 egyelőre.lehet még kötni fognak a 8560 alatti pakkok is.Szvsz.
én vettem egy adagot még 8675nél meg ma is vettem 8590nél...így kb. 3/4ad adag visszavéve, amit felfelé eldobáltam 8750-89xx között olyan 8840 átlaggal
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.