Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Beszarás, már amennyiben ez a felrántás oka. A legszebb, hogy 20 perce szabadultam meg az erstés certiktől, mondván, úgyse megy ez már felfele, majd meglátjuk hétfőn :)
9000 ota nem tud ebbol a 8300-8700bol kimenni, sot inkabb lefele a trend. Nem? En majd 8000kozeleben ha lemegy... addig csak napi 0,3 fel es 0,5 le... Velemeny?
Én tegnap még nem vettem, de ami azt illeti, ma sem nagyon érzem benne még a csít. Ráadásul a portfóliómon belül már így is aránylag magas a Richter-kitettségem... 19-re lapot...???
Egyrészt tartok attól, hogy lefordul és ki kell szállnom a certikből, másrészt azt is sajnálom, hogy nem másba tettem a pénzem. De hát ilyen a tőzsde...Nem számítottam itt ilyen tötymörgésre.
Üzenni kéne nekik h aktívabban kommunikáljanak ne csak negyedéves jelentéseket tegyenek közzé. A termékeiket vizsgáltassák be h online is lehessen azokat rendelni a világon minden jelentősebb piacon. Az árfolyam nekik is fontos h emelkedjen h az esetleges akvizíciók során részvényekkel fizessenek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.