Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sztem is. Forgalom sztem nem extra. Maradt benne res. Felpattban kiszallnak. Ket honapos csokkeno trendet sztem ez anap nem tori meg... Sokat csorgott le, sztem meg lejebb varjak Mi a velemeny?
Meglátjuk, egyelőre 8500 fölött kicsit megszédült, majdnem napos BB középig ment el, igazán szép teljesítmény, de a kitöréshez több fog kelleni. Délután max oldalazásra számítok benne.
Emelték a Richter célárátMa megjelent elemzésünkben a korábbi 9805 forintról 9930 forintra emeltük a Richter részvényeire vonatkozó 12 hónapos célárfolyamunkat – írta az Erste Befektetési. (A papír jelenleg 8635 forinton forog.)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.