Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha rossz lesz a jelentés, az osztalék nem fogja megtartani az árfolyamot. Ha pedig jó, az osztaléktól függetlenül elindulhat új csúcsokra. Én harmadik esetet, most nem tudok elképzelni, mert az elmúlt néhány hónap felfokozott várakozásai után egy se nem rossz, se nem jó, semleges jelentés inkább rossz lenne!
Tudja már a fene...Valahogy vergődik itt majdnem minden pedig jönnek a jó adatok.Érthetetlen... ha nem tudnánk milyen országban élünk.Rossz vége lehet egyszer ha ez megy sokáig még.
Napokkal ezelőtt felhívtam rá a figyelmet, ha validálja az árfolyam, akkor lehet majd durva jelzővel illetni! :) De várjuk ki a végét! Semmi nem dőlt el egyelőre. Jelentés hamarosan. Meghatározza majd az irányt.
Annak az esélye azonban egyre csökken, hogy rövidtávon belül tartósan átvigye a 9000-es szintet. Véleményem szerint ez már inkább az év második felében, talán ősszel lehetséges.
Én spec. számítottam rá. Másrészt semmi durva nincs benne egyelőre. Ha 8000 alá menne, akkor változtatnék a véleményemen. Arra azonban nem számítok, egyelőre.
Shorttól én óvakodnék, rövidebb mozgások várhatók,szűk sávozással. 8300-8750 ft. Nincs nagy forgalom, az átoltottság növekedése inkább az OTP-MOL-t lökheti meg felfelé most. Olajipari szektor jelentések tegnap este jók voltak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.