Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A Richter Gedeon Nyrt. közölte: a társaság április 27-én kapcsolt vállalkozásától, a Gedeon Richter USA, Inc.-től megvásárolt 2500 db Richter Gedeon törzsrészvényt. Ha volt már bocsi.
Jó napot! Remélem a MOL ajánlást elfogadtátok! Private Banking friss: --Richter napi:Szinte tökéletes visszatesztelést láthattunk, amelyből lefordult az árfolyam. A 8125 alatti szintektől sorakoznak a támaszok;alul a 7500 számít nagyon erősnek. Ez alá hosszú távon egyáltalán nem várható. Ha újra túladott lesz(8125 alatt), akkor kaphatunk jobb vételi lehetőséget. A long potenciál viszont limitált, mert korrekciós fázisban van, így csak rövid távra és néhány százalékra lehet lőni. Támaszok: 8125; 7813; 7500.Ellenállások: 9063;9375;
Az 1x-i mérföldkő volt szerintem. Arról nincs tudomásom, hogy lennének további mérföldkövek. Persze attól, még lehet, hogy én nem tudok róla. Nekem nem hangzik jól, hogy elmaradt a várakozásoktól a bevétel, még ha kicsivel is. A középtávú várakozás már a 3 Mrd $ -os Abvie bevétel az USA piacon. Szerintem beépült az árfolyam emelkedésbe. Szóval hozni kellene a tervezett növekedést negyedévről negyedévre. Ha nem hozza a szinteket a termék, akkor az rontja a várakozásokat. Kérdés egyebek tudják-e javítani a képet? Mindez persze csak rövidtávon lenne negatív. 1 negyedév miatt nem temetném!
Ez a hír már nem okozott meglepetést, a papír most inkább a 8K-visszatesztelése felé indulhat el, még az nem volt meg eddig. A szűk sáv 8300-8700 ft kb.
ERSTE: Richter: Hajszálnyival maradt el a várttól a Vraylar amerikai értékesítéseA Richter amerikai értékesítési partnere, az AbbVie pénteken tette közzé negyedéves eredményét. Az I. negyedévben 346 millió dolláros árbevétel folyt be a Vraylarból, ami 21,2%-kal több, mint az egy évvel korábbi adat (285 millió dollár), de kevesebb, mint a 2020. IV. negyedévében elért 401 millió dollár. A piaci várakozás 346 és 405 millió dollár között mozgott, az átlag 347 millió dollár volt. Vagyis a Vraylar egy picit a várakozások alatt teljesített, de a járvány végével valószínűleg valamivel magasabb lesz a növekedés mértéke, mint a mostani. A hír semleges a Richterre nézve.
Ó én nem hiszem, hogy Reppasz annyira nyereséges lett volna eddig. 5200 óta shortolta a Richtert 9300-ig. Most azonban eljöhet az ő ideje egy rövid 2-3 hónapos időszakra. Talán letudja dolgozni a mínuszokat!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.