Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A kérdés szerintem hogy a befektetők jó része miért veszi a papírt legyen az kis-vagy nagybefektető ha hosszú távon jók a papír kilátásai és a befektetők jó rész hosszú távra tervez megveszik és ülnek rajta a kisebb rész pedig fönt eladja és lent akkar venni ebből adódik az alacsony forgalmú folyamatos (aki a shorton keres) esés és itt jön a kérdés hogy a long stoppokat le tudják-e vadászni ha igen tovább esünk ha nem sikerül a shortot vissza kell venni és hirtelen emelkedünk. Most már a technikai szintet elértük így ha a vevők megjönnek mehetnénk felfelé.
Nem is értem ezt a sok értetlenkedést...Előre be írom a tippeket .....:-))) longforever 2021. 03. 31. 15:16Előzmény: #127479 longforevercélár lassan teljesítve....jöhet a short kiépítése óvatosan. talán április meghozza a nagyobb korrekciót...persze rich ts 21 kiütése benne van just for fun...
8455-re esés ma, eddig. Ez testvérek között is kemény, de mint korábban írtam is, ez a mozgás Richterben benne van. Bármikor, bármire vagy semmire. Most ez van. Akár ugyanilyen hamar vissza is pattan 9000-re.
Megkockáztatom, hogy még a héten 8,2k-t beteszteli és onnan vissza 9000-9500 közé stabilan.
Az a gond szerintem a Ricsivel és a többi itthoni papírral hogy a volumen miatt hihetetlenül befolyásolható az árfolyam. A Ricsinek is felfelé kellene menni szerintem ehhez az kell hogy a shortosok elérjék a technikai célt ahol megjelennek a vevők. A Ricsi mellett szól hogy jócskán megemelték az osztit, volt forintgyengülés, külföldről jó be ételekre számíthat az elemzők egy része (ez a legkisebb szempont) is magasabb célárat mond. Tehát összeségében akkor fogunk megindulni ha a nagyok azt akarják láthatod ott volt a fordulós jel és mégsem engedték. Kell nekik hogy jó áron vásárolhassák vissza és ezt meg is tehetik. Szerintem amikor élénkül a forgalom akkor kell figyelni az indulásra.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.