Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
50%-nál magasabb várakozás az árfolyamban, tudok, hát a MOL! 8K-alá egy leszúrás lehet esetleg a volatilitásban a korrekcióban itt. Én 10K várom március végére,de onnan egy 2K korrekcióval.
Többször leírtam, és tartom. 8000 alá nem megy már idén. Aki pedig tud hosszabb, több éves távon, magas valószínűségű (50%-nál lényegesen magasabb szintű) várakozást megfogalmazni, azt szívesen olvasnám!
persze nem vagyok naiv, lehet itt alapvetően már short zárások mozgatnak leginkább, na de ahhoz, hogy a shortosok elkezdjenek zárni, addig valahogy fel is kell vinni vétellel....
azért az mindig elgondolkoztat, hogy a tőzsdén az hogyan lehetséges, hogy egyik nap 3-4%-ot szárnyaló, majd még másnap reggel is plusz 1 %ban induló papír ezek után hogyan tud 4 napig ilyen erőtlen fos lenni....ki az akkor aki a 3-4%-os napon annyira vette? most 300 Ft-al olcsóbban miért nem veszi stb-stb...Ezek a tőzsde nagy kérdőjelei nekem...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.