Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Olyan gyorsan visszapattantintja a nagy eladás, persze valaki(k) meg nagyon elkezdi(k) venni, és persze húzzák a többieket. Ilyenen már veszítettem. Az is aggasztó, hogy ha ki is tör 6700 fölé, olyan is volt. Onnan jöttünk huzamosabb ideig 6700-6900 között táncolt. Persze nem is volt olyan rég még, hogy 7000 fölött volt...
Az elado diktalja a forgalmat. Napi 100-150k-t ad el. Lassan masfel honapja,mimden egyes nap. Ezen kivul volt ket db 250k-s csomag egyben atadva. Nagyon jo lenne tudni meddig folyik ez meg.
Nem tudom,en mar teljesen belefasultam. Mar irni sincs kedvem. Azon morfondiroztam,h amikor elad egy alap hosszu honapokon keresztul minden aldott nap,na abban tuelesen benne tudok lenni szinte az elso naptol kezdve. Bezzeg amikor ugyanezt a mennyiseget veszi eppen,tuti h meg a kozeleben sem vagyok soha.
Egyetértek, számomra egyértelműen kitörés előtt áll a Richter, a következő emelkedő hullámban 7600 elérhető. Remélem onnan 7000 alá már nem is korrigál vissza!
Megmondom őszintén pesszimista voltam ,de több jelből is arra jutottam -hogy novemberben meg lesz akár a 7600 is!Ezt kell addig kibekkelni, ha néha rázósnak is tűnhet majd...
Azért reggel megint 6500 közeli volt a napi minimuma -6535 ft. Private Banking friss. -Richter napi: Két napja áttörte a csökkenő trendet, de ez csak azt okozza, hogy a rövid lefele tartó trend ereje csökken, az esés meredeksége megváltozott. A 6563-as természetes támasz alatt az elmúlt időszakban megjelentek a vevők. A 6250 környéke nagyon erős támasz.Ez alá tartósan nem várható, így továbbra is jó vételi helyeket találhatunk itt.Mivel az emelkedésben vezető volta gyógyszerpapír, a blue chipek közül ez a részvény tűnik a legerősebbnek. Jelentősebb ellenállás csak a 7188 körül vagy afelett található. Támaszok:6250; 5938; 5625; 5313; 5000.Ellenállások:7188; 7500; 7813
Biztos jönni -2021 elejére várja a döntést az alkalmazhatóságról, de utána még lesz biztos teszt időszak.Az egyéb mellékhatások (álmosság, szájszárazság) előfordulási aránya megegyezett-ezek húzhatják a bevezetést.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.