Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Belevettem 1671-en, legalabb kapcsoltam es 1669-en el is adtam. Sajnos az Erste netbroker lenyelte a penzem 0,3 %-at. Par perccel kesobb lattam a cikket az olajar zuhanasarol, mondjuk gyanus is volt, hogy az 1720 elerese helyett mit is korrigal ugy lefele? Hat nem korrigalt.
Szépen ment ma az ellenállásig 7370 alatt fordult,most az USA-hangulat és korrekció miatt sávozást várok 7070-7370 között egyenlőre még! Utána irány 8 K!
Jó sok támaszt felsoroltak! Milyen aranyosak! Miközben inkább az ellenállások ostroma van soron. Tényleg, biztosan semmi befolyásolási szándék nincs ebben!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.