Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ismét nagy forgalommal nyitottunk,és bizony tovább veszik, én félnék a shorttól. Azért 4500 db-nál 5580-on nyitott short 5720.on lezárva elég veszteség tud lenni...
Miért ne ha csak 2%-ot hoz az is 250k bőven jobb mint osztalékért benne lenni az ki tudja hol a mimor lehet majd kimászni belőle. Lehet most se fogok mert 5700 nál megadja magát senki nem tudja
A proféta szóljon belőled. Ha bejön nem zaklatok tovább senkit megyek 1 éves állampapírozni majd az legalább fix és a 0. percbe tudom mennyit keresek majd vele
Köszi, most bejött, amit vártunk, de reális és logikus döntés volt és kiszámítható, ami a tőzsdén ritka, de adta magát szinte. Tovább fel, hajrá, sok pénzt neked is!
Korai volt temetni. Van még két napunk, 5800 közelébe megy addig. Utána, mint írtam korábban, kérdéses. De AGN után szép remények lehetnek. Már csak egy kis esmya plusz kéne és megy 6000 fölé. Stalker barátunk vitorlájából ki lesz fogva a szél, hiányozni fog :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.