Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A július 19 óta húzható emelkedő csatiból kiesett, és nem úgy néz ki, mintha gyorsan visszahúznák. A várt fülescsésze sajnos nem jött be. Megrögzött longosoknak paraszt short, bátraknak short certi. Én egyik sem vagyok, úgyhogy most kivárok. :)
Én már a javító Esmya hatásokat várom. Semmi hír arról, hogy mit prezentáltak és mikor usában, vagy mit akar még usa, mik lesznek a határidők, stb. Szóval nagy a kussolás. Nem tetszik... Ha befogadja usa, akkor biztos ugrani fog és nem keveset. Akkor 6k környékére várom legalább!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.