Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
off - megyek leiszom magam. ma elérte az amazon a 2000 dollárt. tavaly 983-on 10% pluszban adtam el. ma +600% lenne hajszál pontosan... helyette annak kell örülni, ha nem esik a ricsi. hmm...
Novemberben tuti lesz öngerjesztés ,mert a melosoknak akkor adja a részvényeket a RG és ha felveri az árát akkor kevesebbet kell szétosztani nekik...Szóval min 5800-6000ft-ra várom év vége felé Sose lesz ez 6500 :(
Annyira tipikus az 5-ös vevői oldal, abból. 1. és 3. pozi szinte mindig tele van valós vételi pakkokkal, és ha még meg is kapja, gyorsan-hamar újratölti. Ha nagyon megkapják, pihen 10-15 percet, utána megint televágja a vételit. Ha valaki venni akar, nem ilyen türelmetlenül teszi. Illetve ha aszerint jár el, akkor szalad az árfolyam is felfelé, de ő kivár, nagyon figyelve arra, hogy a lehető legkisebb mértékben emelkedjen az árfolyam.
Nem, vagy nem úgy. :D Kapsz egy pontot. . Ellőtte való hozzászólásra reagálva, megtanulható a TA, szánj rá időt! Természetesen Elliottot javaslom keretnek, ha kell hozzá anyag szólj, segítek! (5740 ebben a körben nekem magasnak tűnik, de tényleg ott van a "hivatalos" határa a B lehetőségének)
Nem a hírek mozgatják... :)Sokkal jobban teljesít, mint vártam, meg lehet az 5500 még a héten, alig több, mint 1 hét kellett csak, én 4-6 hétz szenvedést vártam.Most úgy látom, átviszi az 5500-t és akkor csak a 200 napos fogja meg 5740-70 körül.Sajnos pont most 2 napig nem leszek gép előtt, berakok majd eladási megbízást. A mai nap lesz érdekes, forgalommal kellene átmenjen az 5500-n.Sok kisbüfi longos eldobta, viszont shortos sem sok van, megnéztem a short certi forgalmát, minimális, pár 10k volt az utolsó fél évben.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.