Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem adtam el. Gáz nincs. :) De a bolondok óráját másképp képzeltem, egy felszúrás 5600-ig jobb lett volna.Ez a pepecselés most lemehet 4450-ig könnyedén, de ez viszont nem az a fordulat ami miatt eladnám.
Pont ezt néztem én is. Sajnos ez egy olyan akadály amivel nem számoltam eddig, így a hétfő kellemetlen meglepetés is lehet lefele. Plusz ha húztok egy vonalat a 2017 novemberi és 2018 januári csúcsok meghosszabbításával, akkor kb az 5740-es 200 napost éri el a jövő héten. Én 99% biztos vagyok, hogy új bull indult a 4468-as aljról júliusban, ezért ezeket az akadályokat is le fogja küzdeni a Ricsi, de azt erősen kétlem, hogy elsőre. Én a jövő héten 5700 körül már kiszállnék. De, ha gáz lesz hétfőn, akkor 5500-on is adom.
Ja és megnéztem most a forgalmat az 5000 áttörésekor, nem volt igazán nagy kb 300 misi. Ezek szerint vagy nagyon kevesen voltak a korai shortosok, vagy a stopjuk volt feljebb. Van egy olyan érzésem, hogy még ezért az 5600 könnyen meg lehet a hét elején. Megnézzük ott mennyi stop durran el.
Hát meg lett végre az 5500, ha nem is csütörtökön, de péntekre! Így a havi/heti/napi gyertya is impozáns. A forgalom nem lett olyan magas, mint számítottam (1m lenne az), de azért ma már volt az is. RSI 5 óráson van csak 70 felett, naposon még mehet feljebb. (heti/havi még sehol sincs) Megnéztem Egon ékelődését, ha az igaz lenne akkor max szept tízig emelkedik még és 5700 a cél ár. Át kell még gondoljam a hétvégén a jövő heti taktikám. Most úgy látom az 5740 a 200 napos igen kicsi eséllyel lesz meg ebben a körben.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.