Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
az egész bux altatva van, ricsi már régóta szenved, mol is, ricsi 5500 nagy mumus, de egyre jobban rátapad, sokan kiábrándultak, beragadtak, kérdés lesz-e kori előtte, én tartom a longokat, stoppal védem, forgalom nélkül, emelkedik, ez van..
nemnem, ketten vagyunk. :) fontolgatok egy 5440-5480 közötti kiszállót. a hagyott rés bezárására számítottam már múlt héten is, szerintem hamar meglehet. kérdés, hogy azon túl mi következik. 4800-ról űzöm, 10% volt a cél, ez már mind ajándék. még megfontolom.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.