Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Stagnálás, mert az Esmya-t csak most kezdhetik megint újra forgalmazni az EU-ban, tehát egész évre bevételkiesés van ebből és ez visszarontja az egyéb növekedéseket plusz a Román bevételkiesés. Bár ha az USA-ban engedélyezik az Esmya-t, akkor annak ezt kompenzálni kéne gondolom. Vagy lehet hogy nem bíznak ebben?
Nem jó dolog a másik far..t méregetni... Mindenki a sajátjával foglalkozzon.. Ndm attól lesz valaki jó elemző hogy ha siker van akkor nagy mellény van aztán ha kudarc akkor csend vagy tf kitolása...(egyszer csak bejön alapon)
Nálam az a likvid röviden, ha nincs gap és egy átlag vagy annál egy picivel nagyobb kereskedő egy megbízással nem tudja elmozdítani az árfolyamot. Ki lehet ez jobban vesézni, de ennek sem felel meg a Richter. . Látva az elmúlt időszak nyitó forgalmát, napközbeni negyedórás gappeket a kereskedésben, nálam ez nem felel meg, így csak korlátosan lehet likvidnek nevezni, nálam. Persze elfogadom, hogy másnak ez likvid, nekem nagyon nem az.
Hetek óta az egyik leglikvidebb papír a magyar piacon...ja,hogy nem 10 forintos sávban kötögetik? Az már a magyar piac sajátossága,de ettől még likvid. Vagy több 100K volumenben kötögetsz?
Valahogy mindig a zuhanókkal tart. - Ha meg mindenki emelkedik, akkor a BÉT problémája a vámháború, indokként az esésre.
Törölt felhasználó2018. 08. 02. 12:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Miért vársz egy havi charton elképzelhető lehetőséget, aminek a kifutásához, mint írtam időre van szükség, akár éves távlatokban, 1 hónapon belül? . A fentiek mellett rövidebb távon beszéltem emelkedésről, szóval hullámokban mozgunk, ebben a korrekciók is benne vannak, amik jelen tf-n felfelé kell érteni. . Miért zavar a működő hullámelmélet? . Nem véletlenül nem nyilatkoztam a ricsiről. Nem likvid a piac, ha mélyebben nyilatkozok, akkor az esetleg bezavarhat a megbízásaimba, zárásaimban. Szűk körben a véleményemet leírom, de ide már nem. . Azt hiszem én voltam az egyedüli az elmúlt időszakban, aki a bróker kimutatását becsatolta, az tény, nem utólagosan kreált siker. Lássuk vagy-e olyan bátor, hogy a topik előtt megteszed ezt te is (nyitó ár, záró ár, állomány), challenge accepted?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.