Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az EMA
múlt hét pénteken tette közzé ajánlásait az Esyma készítményével kapcsolatban,
amely megegyezett a PRAC május 18-án kiadott ajánlásaival. A Richter ma
tart rendkívüli elemzői konferenciát az ajánlások megvitatásáról 11 órától.
En tovabbra is bizok a manipulatorokba... Nem lehet veletlen hogy egesz napos tartas utan az utolso kb 1//4 oraban kemenyen elengedik.....eleg sok napja ez megy.... Aztan lehet hogy jol megszivom....
Kicsórtak 40 milliárd forintot a Ricsiből, és ráfogták az egészet az Esmya-ra. A MOL eséséhez is kitalálták a MET-ből való kilépést. Meg is zuhantatták 20%-kal. Mennyi lét vehettek ki belőle? A választások előtt tartva egy esetleges bukástól - szétosztották megelőlegezetten a jövő évi Eu-pénzt is, amiről kiderült a napokban, hogy nem is jön be annyi majd... ezek meg már többet szétosztottak. Mi marad? A tőzsde kirámolása...
A Q2-ről a jelentés a Q3-ban lesz, ahogy írtad a Q2-es jelentés után fognak felgyorsulni a dolgok a Q4-es és a teljes 2018-as év jelentéséig legalább. Ezért írtam, hogy Q3-Q4-ben lesz itt mozgás rendesen, tehát július közepétől-végétől várhatóan.
Szerintem a többség nem látja a fától az erdőt. Többen is írták év elején (szerintem Te is, s igazad is volt, ahogy a többieknek is),, hogy ekkora zuhanást csak az Esmya nem okozhatott, nem(csak) ez okozta. Így a fellendülés sem (csak) az Esmyan fog múlni.
Basszus nem took aludni!!!! Front lesz!?? Pl: ( A pradaxa "verhigitiohoz" meellekelnek egy rovid leirast, amit az okmanyok koze kell tenni. Balesetnel igy tudja a mentos, hogy fokozott verzeses szemelyrol van szo..Ellenanyag beadasssal kezdi a mentest.....!!🤕)
A varhato USA bevezetes miatt tulhuztak. 7200 ig! Kizartnak tartom, hogy amerika elutasitsa....a bevezetest.. Mar most is benne van a gyogyszerleirasban, hogy majbetegeknek vigyazni kell.... Ki tudja mennyire volt " MAJAS" az a 4-8 eset.!!!???😷
Látod mit írtam,ebéd után? -A csökkenő csatornában trendel a papír-olyan rossz előjellel??-- Eltér a BUX-tól a mozgás.- A broki is eladási ajánlást lát,közölte már délben a hír után. Megyünk a támaszra le, ragadunk rá szinte. Külön utat jár a Richter,megint feketebárány lett. Hétfőn folytatódhat a csökkenés.
Z: 5245 Ez mindent elmond arról, hogy mennyire értékelik ezt a tényt. Elképzelni sem tudom, hogy miért nem indult el felfelé... Talán, talán augusztusban....... Szép hétvégét és jobb hetet jún. 4-től!
Írtak azért májkárosodásról: Enyhe májkárosodás esetén nem szükséges az adag módosítása. Specifikus vizsgálatok hiányában az
uliprisztál-acetát használata nem ajánlott mérsékelt vagy súlyos májkárosodás esetén, kivéve, ha a
beteg szoros ellenőrzés alatt áll (lásd 4.4 és 5.2 pont). https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2016/20161114136258/anx_136258_hu.pdf
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.