Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ahogy mondták, ez A liga. A Richter itt újonc, nincs A-ligás harcitapasztalata, az edző is új... Szerintem ez is közrejátszott, hogy Erik hátrébb vonult, mert sejtette, hogy nem lesz egyszerű és könnyű, ami vár a Richterre.
De jo. Ez bizony elraktározódik es évek múlva is emlékszel majd rá, h megcsinálta akkor" a te saját célárad, ez pedig magabiztosságot ad a saját elképzeléseidben a későbbiekben.
2018 februárjában, a vizsgálati eljárás idején a Bizottság (PRAC) azt az ideiglenes ajánlást tette, hogy ne kezdjenek Esmya kezelést új betegeken. Az eljárás befejeztével a Bizottság (PRAC) most arra a következtetésre jutott, hogy új betegek is elkezdhetik a kezelést a fenti ajánlások figyelembevétele mellett, így minimalizálva a májkárosodás kockázatát.A PRAC ajánlásait az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) végső véleményekén.....great..
figy, én megmondom őszintén belül azt éreztem, vártam hogy valami fals hjir lesz, mármint rossz. nem tudom mi de árfolyamra nem az amiben itt mindenki reménykedett. Innen az óvatos 7xx céláram rá. Egyébként fentebb jött ki a chart alapon. Az is teljesült nálam , szavam nincs hozta. /Én bektam el/ Tegnapi nap után még benne volt a rés is mint lehetőség, de azt meg sokan várták. Hát így megy ez.
Eddig eleg szepen meneteltunk... Grat Neked...... emlekszel mit irtam az Otp topicba?? Nagyhalakra megyek.......aztan lehet ehenkorasz maradok.....ilyen az elet...
Azért ez a kis tippelés jó volt. Látszott, hogy mennyire mást várnak egyesek. Azért az 1 órás felhúzás igen kemény volt egy pillanatra. De ami utána jött, na az nem volt gyerekjáték. Ezek után igen érdekel a keddi nap....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.