Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tegnap 5500+ volt a záró várományom és bejött 5535-tel. Ma, látva az kötéseket és a grafikont, 5500-val is kiegyeznék! De 5500+ megkockáztatom megint, esetleg 5535. :)
Na igen hetesen mac lassú emelkedést mutat , de naposon bsz ki pattant piros gyertyába felső vonal ,óráson bsz 3/4 szinten táncikál , 490-540 között fog mozogni egész nap , véleményen szerint:))) De várjuk a nagy ágyú Gyula meglátását :)))
Ha akarnak, tudnak okot találni/csinálni... Az Esmya vizsgálatának elindítása is több mint gyanús az okokat nézve... több százezer emberből 4-et találtak.... Tudok olyan vény nélkül kapható gyermekgyógyszert, ráadásul piacvezető a kategóriájában, melynek a betegtájékoztatójában benne van, hogy 100.000 gyerek esetén 1 halálozás az arány a korábbi vizsgálatok alapján... Több gyógyszerről van olyan tudományos vizsgálat, mely alapján függőséget okoz a hatóanyaga a készítménnyel szembe, külön leszoktatási módszerek is vannak, de mégis forgalomban van és ezek a dolgok annyira nem "publikusak". Hozzáteszem, hogy a fent említett (illetve névvel nem is említett) készítmények közül egyik sem Richteres.
egyelőre azt is el tudom képzelni, hogy tovább húzzák a vizsgálódást és akkor lesz egy pillanatnyi szabadulás azok részéről akik most a jó eredményre spekizve veszegették már sajna nagy a küzdelem és mocskos , a két gyár aki felnyomta a ricsit (piaci pletykák szerint)biztos mindent bedob továbbra is hogy hátráltassák a richtert
Ez szerintem nem picit erős túlzás. Abban biztos vagyok, hogy Magyarországon az a patika, aki kizárólag a gyógyszer-nagykerektől szerzi be a gyógyszereket, azok között nem lehet hamis. Patikák között nem hinném, hogy bárki kockáztatná az engedélyét és a börtönbüntetést azzal, hogy hamis gyógyszereket értékesítsen.
Ezt most olvastam: https://index.hu/i2/#bloghu/balkanimozaik/2018/05/14/a_balkani_maffiak_elokelo_helyezese "Gigantikus méreteket ölt az élelmiszerek, a ruházat, a kozmetikumok és a cigaretta hamisításának piaca. Sok kábítószer kereskedő is ráállt hamisított termék előállítására és értékesítésére. Szinte lehetetlen megbecsülni a hamisított gyógyszer piacot. Egyetlen uniós gyógyszertár sem lehet biztos abban, hogy eredeti gyógyszert forgalmaz." Bár ha ilyesmi lenne a háttérben gondolom már rég kiderült volna.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.