Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
azt valoszinü a könyvvizsgáló iratta le vele, és mint tőzsdei szereplő nem engedheti meg magának, hogy a könyvvizsgáló ne fogadja el jelentését, vagy csak záradékkal fogadja el...ha elfogadják az esmyat ezt vissza lehet irni, és akkor lesz egy gyönyörü jelentés, ...szerintem
Amit lehet tudni a tervezetről, az sem éppen azt a célt szolgálja, hogy olcsóbbak legyenek a gyógyszerek Amerikában. Ez inkább könnyítés, költségcsökkentés és nagyobb várható haszonként értelmezhető az új készítmények bevezetése esetén a gyárak szemszögéből...
Nem elképzelhetetlen. Meg lett pendítve itt a fórumon még korábban, hogy pl. az Esmya EMA vizsgálata mögött is 2 gyár álhat, aki az Esmya amerikai piacára akar bevezetni egy terméket most május-júniusban. Bizonyíték nincs (még, de valószínű nem is lesz), de érdekes üzleti "véletlen".
ha azt nézem hogy az ema döntés szubjektív lesz...szerintem az, mert a bizottságok a szakértői jelentések alapján adnak ki véleményt akkor az nekem nem jó jel, amit OG említett a közgyűlésen, hogy ez már az A-liga, amiben a Richter focizik (organikus gyártók) merthogy az alkalmazott versenyeszközök mocskossági szintjében is A-ligaról van szó - ezt már én teszem hozzá ...tehát én kvázi bármit el tudok képzelni: prac tagok zsarolása, vesztegetése csak a jéghegy csúcsa
Kis emelkedés,de nem nagyon van ereje, nem 3%-plusz lett. Gyengécske még. A trendfordulónak az lesz majd a jele,hogy ilyen napon 3%-emelkedést produkál.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.