Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Múltkor a blueban mondtam, hogy nem egy vonalban, hanem először az 5100-at csinálja meg. Rá 1 hétre talán megvolt az 5090... Majd meglátjuk, ha beverik 5000 alá, elkezdem csipegetni longra.
a béten ez néz ki a leg szarabbul az biztos https://www.tradingview.com/x/UWHX2ycm a mozgóátlagok is mutatják az elhelyezkedésükkel, hogy nem bullis , 200 napos alatta a 100 napos alatta az 50 napos alatta a 20 napos mozgó és ezek alatt az árfolyam jelenleg napos szalagok szűkülnek szépen az oldalazgatásban
Az eddigiek alapján egyelőre sehol. :) Hosszú távon biztos befektetés, de hát milyen hosszú távom.... Én ma eladtam kis bukóval. Minek nézzem ahogy sorvad a lé...Első a tőke védelme :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.