Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na, jó... minél kisebb árfolyamra adják meg az osztalék-forintot, annál magasabb a %... Itt van azért más sumákság is az árfolyam körül. Én tőkekivonást érzek, gondosan rákenve az Esmya-ra.
Értem én a mostani árfolyameséses műbalhét. De évekre visszamenőleg nézve a grafikont, osztalékfizetés előtt kb. 2 hónappal ralli indult. Ha forduló lesz és a shortosok rájönnek hogy zárni kell, akkor hirtelen ugrani fogunk.
Eddig ugyanaz a mozgása mint a Molnak forduláskor....reggel még első órában eljátszák a további esést aztán hirtelen kilő........kiváncsi vagyok a folytatásra...
Itt egy mai példa - Telekomra: "Már eddig sem volt alacsony, de még tovább emelte Magyar Telekom
célárát az HSBC, az új célár közel 30 százalékkal magasabb, mint a
mostani árfolyam." Hülyítés a köbön...
"...,hogy 7300 ft történelmi csúcsról indultunk lefelé." - Asszem, a 2008-as válság volt ilyen, az kezdődött így. Akkor az OTP-nél. Lehet, hogy itt a másik, csak altatnak minket - holmi irreális célárakkal, - a Ricsinél Esmyára fogva mindent?
Az figyeltem meg hogy amikor leöntik egy szintig aztán visszapattan akkor azt a leöntés szintet biztosan megcsinálja úgy hogy oda zár......ez most meg is lett illetve a D bolli aljára is lekötötték...Innen indulnia kellene......csak ez a nagy esésben hogy csinálja meg az a kérdés?????? ugyanígy esett a Mol is..az utolsó napon ugyanígy adták a vevő egyre csak ment lefele.....aztán a végén még lekötötték.....és onnan fordult......
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.