Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Köszönöm, itt szivatott meg 2002 áprilisban 17-ezerért vettem, 20-ezerről indult az esése. Akkor mindenki kisbefektető ismerősöm vételre ajánlotta, utána néztem fundamentálisan is,egyértelmű volt a vétel. Aztán én meg a többi kisbefektető végig vette az esést. 11-ezeren fordult októberben. Fele értékét elvesztette minden ok nélkül.
Most ott tartunk, hogy senkinek nem éri meg realizálni a nyereséget. 1 éve volt itt az árfolyam. Gondolom nem a több mint 1 éve részvényt vásárlók nyereség realizálását láthatjuk. Kinek éri meg ezen a szinten szórni?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.