Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
érdemes követni a bét kib.híreket... "Az Erste Richter Turbo Long 08 (EBRCHTL08; ISIN: AT0000A1KST9) warrant kiütésre került, a maradványérték 270 forint."
jaa, volt certi k.o.? na szép... amikor itt írogattam még ~5800/6000 magasságában, h nem értem ki milyen terv alapján longol, akkor én voltam a shortos vészmadár... most meg hol az árfolyam... ejnye...
Nos , megkértél , szólok -0:) A TL08-nak kampó , azóta szépen harmadolt benne a nép ! , szvsz ... A TS08 -at végig érdemes volt venni , akinek van , felét érdemes most realizálni , mert ez már értékelhető hozam ilyen időtávon ! ( én megtettem ... ) A trend továbbra is eső . csak óvatosan a longokkal .......
gondolom kihasználják a rossz hangulatot, mint mikor egy papir megindul a lejtőn...rátesznek...legalábbis bízom venne hogy nem elhallgatott dolog van a háttérben
gondolom kihasználják a rossz hangulatot, mint mikor egy papir megindul a lejtőn...rátesznek...legalábbis bízom venne hogy nem elhallgatott dolog van a háttérben
9:49-es hírben közölt közgyűlésnek mi köze van az eséshez? (Javasolt osztalék 68. ) A Richter soha nem volt osztalék papír, tehát nem ez az oka az újabb nagy esésnek. Inkább érezhető szektor hatás, mint konkrét Richter és Esmya para
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.