Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Köszönöm szépen ! Otthon én is tudom nézni a reált de most más a helyzet. Nem néz ki valami fényesen sajnos. Már kezd megremegni a kezem ettől a gyér forgalomtól és elég régen várom a nem létező kitörést, lassan ha így folytatja kiszállok.
Te is így vagy vele? Ha veszel biztos esés jön, ha eladsz tuti kilövés? Én néha azt hiszem, hogy én irányítom a tőzsdét, de legtöbbször számomra rossz irányba :-)
uh, ez nagyon komoly, és itt most semmi nem indokolná valami eszement belemagyarázást leszámítva.
Sajnálom, mert lenne benne még potenciál; beszállónak jó lesz megint valamikor, de a longosoknak, akik benne vannak, ez most nem kánaán..
Kitartás, lesz ez még 7k!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.