Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nézem a chartot, kár volt venned, tudtál volna venni jóval 700 alatt is. Szerintem le fog jönni...és utána fogják megint meghuzni... két ilyen gyertyára nem fog up-olni innen ....leteszik szépen és majd onnan normális zöldel fog megindulni.
Na latom megint lekotottek.......azt nem mondom hogy orulok de inkabb ez mint a felkotes.......Nehany napja irtam hogy annyit vettem ebbol a paperbol hogy vagy hulye vagyok vagy a rutin jo iranyba terelt....kiderul..Tovabbra is full optimista vagyok Ricdivel
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.