Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is így látom, ahogy te, habár nálam 1 napja felejtős, de még tartom. Miért nem adtam el? Egyrészt azért mert, a Haszon magazinba nagyon reklámozzák, vagy 3 befektető cég tette virtuális portfóliójába és ahogy utánanéztem, azok a cégek a valóságban is vételre javasolják. Szóval még kivárok, ha már többen is felhalmozásra javasolják. Grafikon alapján, a hosszú távú emelkedő trend nem tört le. Amúgy csókoltatom azt az alapot, amelyik záróba folyamatosan leköti, de majd jön a hó vége és ismételten vennie kell.
azt gondoltam holnap Zöldet fog rajzolni erre a maira, de hogy ez álljon nálam, nem szabad 6600 alá mennie hanem reggeltől mennie kéne mint a nyil. Ha alá megy akkor nálam esős a ricsi most megint.És mégis inkább erre adnék nagyobb esélyt, mivel a tegnapi kanócban csinált ma egy piros gyertyát. Ebből én esést várnék...kiváncsi leszek, gyakorolgatok rajta ... másra most nem jó nekem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.