többen tanácsolták h legyen stratégiád! én úgy látom továbbra is az érzelmek irányítanak. van pl célárad vagy akár időben elhelyezve h meddig akarod tartani?
én azt látom sokan itt a fórumon állandóan az alját akarják elcsípni, olyanok is akik nem dt-re vennék a papírt. mikor a napokban 3890-ről leesett 3800-ra (több int 2% korrekció) sokan várták a 3770-et, ezért lemaradtak a lehetőségről. pedig ha vkinek 4K-4,1K a célára akkor nem mindegy az a 20-30 forint papíronként. ezt a papírt most venni kell!
én azt látom sokan itt a fórumon állandóan az alját akarják elcsípni, olyanok is akik nem dt-re vennék a papírt. mikor a napokban 3890-ről leesett 3800-ra (több int 2% korrekció) sokan várták a 3770-et, ezért lemaradtak a lehetőségről. pedig ha vkinek 4K-4,1K a célára akkor nem mindegy az a 20-30 forint papíronként. ezt a papírt most venni kell!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.