Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én inkább beleadtam ma ~41k-n.
Sztem a januári globál hangulat elég borúsnak néz ki így első nekifutásra. link
A honi hangulatról sem sok jót tudnék írni, rosszat meg minek.
ITT A VILÁG VÉGE FUSSON MINDENKI ARRA AMERRE LÁT!!!!
Bocs mindenkitől ezt a pánik keltő mondatot ki kellett próbálnom, hogy mutat a képernyőn:)) Nekem tetszik!
Egyébként talán ez az egyetlen részvény a BUX-ban amely az utolsó negyedévben emelkedő trendben van. De - közhellyel élve -a fák nem nőnek az égig, legalábbis nem egy huzamban.
RSI szerint túlvett több napja 80% körül mozog a mutató értéke, ezért biztosnak tűnt az esés, bár az esés koporsójába inkább USA verhette bele az utolsó szöget.
Sztem a mai 2% esésnél többet is eshet, bár még nem elemeztem az fv-ket a mai adatok figyelembe vételével.
Egyébként én is bele vettem ma 40600-on, hát lehet, hogy még korai volt.
Szerintem csak egy kis profitrealizálás történt.
Nem akarom elkapkodni az eladást 47k.-ig várok sztem hamarosan azon a szinten lesz.
Már úgyis elkapkodtam ma az otimat ,ricsivel kivárok:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.