A Frei-t én is néztem és a párhuzam egyre közelebbinek tünik.
Ha a társadalom 1/3-a jelentösen elszegényedik, akkor az egész társadalom folyamatosan válságban lesz, mert ez a 33 % állandóan lázadni fog és ezzel megakadályoz minden fejlődést. A válság állandósul. (lásd Argentina)
Az EU-n belül nálunk a legnagyobb a különbség a leggazdagabb és a legszegényebb 10 % között. Jó úton vagyunk tehát .... Lehet, hogy ez megérne egy külön topikot.
Sorry, hogy ide irtam.
Ha a társadalom 1/3-a jelentösen elszegényedik, akkor az egész társadalom folyamatosan válságban lesz, mert ez a 33 % állandóan lázadni fog és ezzel megakadályoz minden fejlődést. A válság állandósul. (lásd Argentina)
Az EU-n belül nálunk a legnagyobb a különbség a leggazdagabb és a legszegényebb 10 % között. Jó úton vagyunk tehát .... Lehet, hogy ez megérne egy külön topikot.
Sorry, hogy ide irtam.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.