Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
bár tudom ez nem a mol-fórum, de ott még megvan a 12500-15000 ár babicsnál :)))
chartcenter:
Több mint 5000 Ft-ot korrigált az aljához képest, és 3-4 hét kellett ehhez összesen. Akinek van, azért még ne adja el, mert némi csodával a 42000 Ft környéke is benne lehet rövidtávon.37250 elesése ilyen lendület után viszont jelentős figyelmeztetés lenne.
Biztosan olvastátok Babicsot " Nap elején az 50 napos átlagot megtesztelte, de erről újra nagy erővel rugaszkodott el, elérve a 39000-es ellenállást. E fölött a 40000, ill. a febr. közepi lokális csúcs 40700-on elérhető."
Végre eltünt a 25000!!!!!!!!! :-)))))))
Kevésbé hiszek én itt ebben, de mások igen, emiatt fontos lehet, hogy egy hosszabb emelkedő csatorna tetején vakarózik most. Ha áttöri keményen, akkor 43-44. Vagy mittudomén. De hogy megindul, az bizonyos.
Ha Egiske is velemegy, akkor zsákolok más papírom rovására. Most csak nézek ki a fejemből hogy milyen szép is ez.
Törölt felhasználó2007. 04. 19. 20:13
Én folyamatosan vettem 39605-től llefelé 37000-ig. csak örülni tudok ennek a kis emelkedésnek. igy legalább pluszban vagyok vele. Mondjuk a multkor nagyot szívtam mert 39600-on vettem és nem adtam el 43000-en. Utánna fordult lefelé. Én azóta tartom. Szal mi a tanulság? sokat akart a szarka de nem bírta a farka :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.