Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jajahm, olvastam már mindet, azért nézelődök csak. Sőt, a legrosszabb esetben akár el is lehet felejteni "örökre a 40-42K feletti emelkedést", talán túlzás, de mindenesetre elgondolkodtató.
jó link, thx:)
a gazd.rádióban dumált nemrég 1 londoni indexelemző csaj (magyar), elmondása szerint ezek az indexkövető alapok általában az indexből kikerült papírokat a lejárat végén szokták szórni, ergo nov.30.körül lehet még 1 brutál nyomás, pláne ha még ennyi papír vár az etf-ekben...de lehet ma is tolnak rajta egyet...kíváncsi leszek...
-5,5%-os zakó elég is egy napra, nem szokás itthon még ennél is méretesebbet is esni, meg gondolom a kitárazóknak sem érdekük, hogy ilyen levert áron adogassák. De az jó lenne tudni, hogy mennyi eladásuk lehet még ..
sztem meg 1x volt kutyán budavásár...:) (nem írtam el!)
ma200 felett maradt jóval, pedig vártam, h záróban tréfából leöntik...szal megnyugszik mindenki, tájékozódik és vánszoroghat vissza 39k fölé...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.