Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Most csak OTP-t követem. Munka miatt azt is darabosan. Az szépen kipihente magát.
MOL-nál már nagy tömeg van betanítva sávozásra. Inkább ez üthet nagyot a stoppok miatt...szerintem.
Ha a Ricsi egy indikátor, akkor...
Ui: Halis tartja az OTP pakkját, mert longban látja továbbra is (de nem most vette).
Korábban volt egy Búvárbácsi az OTP topikban, Szopoklesz sem gyenge, meg a Kecskehágó. Az én nick nevem a Texasi láncfűrészesből van, amikor megláttam valamelyik topikban HannibalLectert, egyből írtam neki "Üdvözöllek kolléga".
Ma a nap végére, megint 16 ezer db-os forgalommal ragadt a 39800Ft-tehát a minimuma felé. Ez nem jó, 38K fogja meg, ott vannak a 200napos átlagok. M-tel pihen,de magas forgalommal.
Beszálltam mollyba, egont meg hígitottam a GYJ-kra gyúrva: molly korábbi kitörése fals volt, ricsit egyértelműenk látom, telcsinek is inkább lefelé adnék utat. Még van 3 dobás otival együtt... legalább egy kitörés csak lesz, nem gondolod ? (Kint mozgókon lavíroznak látom, de nem nagyon akarnak letörni, inkább csak ijesztgetnek vele..)...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.