Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
közben megtaláltam amúgy (egis toytik, okt.03., oti árfolyam 4040 körül volt): kb.5mp ránézés után, mintha otp naposon 1 elliott 5.wave indult volna...4400ig elviheti...bár ilyen árat leírni tuti nagy bátorság, pláne az egis topikban:)
nyomi? jó kis nikk...:)
Re: Forgalom?
Nekem vagy két hete 4430 volt a megérzésem, amit karácsonyra beállítottam eladásra. Te mondtál a napos chart Elliot alapján 4450-et, ott ki kell szállni, szerintem.
Téma: OTP részvényesek ide!
thomashewitt (2012. október 16. - 14:14)
Ez a megérzésem is bejött, de elwaxoltam még is, mert a 4380-as eladás után, másnap 4300-as DT-s vételimet felügyelet nélkül hagytam, most az cumitat.
ja, jó...lehet elkerültem:)
aztán lehet csak ezért esik: "Lemondott tisztségéről Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke – közölte a szövetség főtitkára kedden az MTI-vel."->de nem tudnám pontosan körülírni, h mi köze van/lenne a ricsinek ehhez...:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.