Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A nyitó egyenlőre nem lesz valami fényes.
Jön a hétvége, és az előjelek a múltheti történéseket valószinüsitik.
Marad a bizonytalanság.
A stricink, legalább megszabadult tegnap némi darabszámtól, ha .... alább.
Ha nem megyünk feljebb, és elkezd esni a papir akkor , csak egy eladói trükköt láttunk.
Az eladó már nem tudott eladni, igy megjátszotta, hogy van vevő, feljebb emelte a lécet, és elkezdett önkötéseket, forgalmat csinálni, ezzel felizgatta a spekiket akik rácumiztak a majdnem kitörésre.
Ha így volt, akkor gondolom a forgalom fele, kétharmada lehetett valós, de megérte neki, hiszen magasabb áron kinyomott vagy 3mrd papirt.
A ciki az, hogy nincs aki beleköpjön a csávó levesébe. SZVSZ
Nem céloztam én semmire csak Zolaaanak válaszoltam.
Se nyitóban se záróban nincs stop kiütés mert egyszerüen nem lehet (nem tudják) ezeket a megbízásokat figyelembe venni
Mind elmétei oldalról (záróár képzés) mind technikai oldalról (ilyen rövid idő alatt nem tud aktiválódni és teljesülni) megoldhatatlan.
Na a gepem is most fagy le.... azert erdekes hogy most jott meg a forgalom mikor a HUF 250 kore erosodott..... itt az ertelmet mar regen nem lehet megtalani ugy latom, manipula az egesz.... kezdve attol a 33500-as zarastol...
Most jövök, nézem mi történt.
Ez a strici csinált egy nagy forgalmú piros gyergyát, minimumon zárással...hát gratulálok!
Technikailag csodás! (egy letöréshez?)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.